Kleverpark Festival 2023: wanneer, waar en programma

Uitgaan
Dat wordt weer genieten op het Kleverpark Festival!
Dat wordt weer genieten op het Kleverpark Festival! (Foto: Pexels)

HAARLEM - Het festivalseizoen is in volle gang. In dat kader vindt op zaterdag 3 juni 2023 het Kleverpark Festival plaats! Met entertainment voor jong én oud een perfect uitje voor het gezin. In dit artikel zetten we de belangrijkste informatie overzichtelijk voor je op een rij.

Programma Kleverpark Festival

First things first: wat is het Kleverpark Festival? De 37e editie van dit Haarlemse evenement staat in het teken van onder meer lekker eten, live muziek en een compleet programma voor kinderen. Maar ook kun je er terecht voor de creatiefste workshops en de leukste mode! 

Hier vind je een impressie van het Kleverpark Festival 2022

Het festival begint om 10.00 uur en gaat door tot ‘s avonds 20.00 uur. Ook is er in de vroege uurtjes al een rommelmarkt in de straten rondom het Kleverpark.

Tekst gaat door onder foto

foodtruck kleverpark festival haarlem 2023 kleverparkfestival

Kleverpark Festival: locatie & parkeren

Het Kleverpark Festival vindt in de Haarlemse Kleverparkbuurt (Kleverparkweg, Schotersingel, Van Ostadestraat) plaats. Het is gezien de verwachte drukte het slimst om lopend, met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Kom je wel met de auto, dan kun je deze bijvoorbeeld in de Cronjé-parkeergarage zetten en vanaf daar in zo’n tien minuten naar het festival lopen.


Kosten kaartje Kleverpark Festival

Een kinderkaartje voor dit Haarlemse evenement is €8,50. Kinderen die zelf op de rommelmarkt willen staan betalen €7,50. Over kaarten voor volwassenen is nog geen informatie beschikbaar op het moment van schrijven. 

Zelf verkopen op het festival?

Ondernemers die interesse hebben in deelname aan het Kleverpark Festival (bijvoorbeeld om te verkopen op de braderie of met een foodtruck deel te nemen) kunnen zich aanmelden via kleverparkfestival@winkelcentrumkleverpark.nl..

Ook worden nog vrijwilligers gezocht!

Kijk voor alle informatie over dit festival op de Facebook-pagina van het Kleverpark Festival 2023.